Castle Mall Shopping Centre

Castle Mall Shopping Centre

A phased redevelopment/refurbishment of Castle Mall Shopping Centre and Leisure Quarter in the centre of Norwich, including the upgrade of an existing frontage and internal alterations all undertaken whilst the Mall’s public atrium remained operational. The scope of the works included:

– The removal of the existing frontage
– The reconfiguration of the existing steps to provide sloped access
– The installation of new frontage above the first-floor level to the entrance
– Associated building, mechanical and electrical works
– The creation of a new walkway and ceiling and internal building, mechanical and electrical works to suit the new layout
– Works to the existing Vue cinema
– Landlord services diversion works
– Structural alterations and the refurbishment and extension of two existing entrances
– Alterations to infrastructure M&E services
– The completion of floor infills and Mall finishes
– External hard and soft landscaping works

Value: £5m